3 EVENTS
IN ONE:
Elite Sports Performance & Rehabilitation COPA Series Elevate HEADLINE
SPONSOR:
COPA Series

8 & 9

MAY 2019


Show Dates: 8 & 9 May 2019, ExCeL London
workshop

The RockTape Theatre

The RockTape Theatre offers insightful demonstrations and hands on training in vital clinical skills including; kinesiology taping, IASTM techniques, movement screening, manual therapy and therapeutic movement and exercise prescription. See the schedule for a full list of lectures and workshops.

RockTape UK is the leading provider of premium Kinesiology Tape, IASTM tools and mobility equipment to some of the worlds top athletes, private clinics and leading educators. RockTape also runs CPD courses for professionals wishing to up-skill and upgrade their practice. Find out more here http://www.rocktape.co.uk.

If you want to find out more about our Sister company StickMobility.co.uk make sure you check out the demonstrations by Physiotherapist Master Trainer - Paul Coker over the two days.

Register For This Masterclass Today!

Required!

Required!

dont miss

Schedule


Wednesday 9th

  • 10:30 -11:00 Session 1 (30 min): Kinesiology Taping Top Tips and Tricks, Paul Coker
  • 11:10 – 11:50 Session 2 (40 min): Chiropractic Techniques Demonstration, Robert Crowley
  • 12.00 – 12:40 Session 3 (40 min): Stick Mobility Masterclass, Paul Coker
  • 13:00 – 13:40 Session 4 (40 min): Modern Manual Therapy Techniques, Paul Coker
  • 13:50 – 14:30 Session 5 (40 min): Examining Predictors of Post-traumatic Knee Osteoarthritis in Young Active Adults, Nic Perrem
  • 14:40 – 15:20 Session 6 (40 min): Treating Crossfit Athletes, Robert Crowley
  • 15:30 – 16:10 Session 7 (40 min): Blades 2.0 An Introduction to IASTM, Paul Coker

Thursday 10th

  • 10:30 -11:10 Session 1 (40 min): Stick Mobility, Paul Coker
  • 11:20 – 12:20 Session 2 (60 min): Strength Training for Runners, Andy Caldwell
  • 12:30 – 13:10 Session 3 (40 min):Modern Manual Therapy Techniques, Paul Coker
  • 13:20 – 14:20 Session 4 (60 min): How to Manage Patellofemoral Pain – understanding the multifactorial nature and treatment options - Clinical Masterclass, Dr Simon Lack PhD
  • 14:30 – 15:00 Session 5 (30 min): Taping for Runners (lower limb taping) Paul Coker
  • 15:10 – 15:40 Session 6 (30 min) Lower Limb Tendinopathy - 7 things to do and 7 things not to do,
    Daniel Lawrence
  • 15:50 – 16:20 Session 7 (30 min) Getting Golfers Better, Andy Caldwell

Slot Places left
Wednesday 10:30 0
Wednesday 11:10 0
Wednesday 12:00 0
Wednesday 13:00 0
Wednesday 13:50 0
Wednesday 14:40 2
Wednesday 15:30 0
Thursday 10:30 7
Thursday 11:20 0
Thursday 12:30 0
Thursday 13:20 0
Thursday 14:30 1
Thursday 15:10 0
Thursday 15:50 0

SUPPORTED BY

Strength and Conditioning Education: Supporter of The Elite Sports Expo
BASRaT: Supporter of The Elite Sports Expo
C’ette Culture: Supporter of The Elite Sports Expo
European Specialist Sports Nutrition Alliance (ESSNA): Supporter of The Elite Sports Expo
FC Business Magazine: Supporter of The Elite Sports Expo
Functional Sports Nutrition: Supporter of The Elite Sports Expo
OnTrack Magazine: Supporter of The Elite Sports Expo
Physios in Sport: Supporter of The Elite Sports Expo
Sports Injury Fix: Supporter of The Elite Sports Expo
Sports Insight: Supporter of The Elite Sports Expo
Sports Therapy Association: Supporter of The Elite Sports Expo
National Institute of Dance Medicine and Science: Supporter of The Elite Sports Expo